Apotheek +humblet
IN ZOUTLEEUW STAAT TOT UW DIENST

De kernactiviteit van onze apotheek in Zoutleeuw is het afleveren van geneesmiddelen. Hierbij hoort advies over deze geneesmiddelen. Hoe gebruiken, hoeveel, wanneer, zijn er contra-indicaties of nevenwerkingen… Apotheek Humblet helpt u graag verder.

NUTTIGE INFO VOOR ONZE KLANTEN

Op onze website vindt u in ieder geval al heel wat nuttige info, zoals onder meer over het systeem van de apotheek van wacht. Over het gebruik van geneesmiddelen vertellen wij u meer. En wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws.

EXPERTISE EN KENNIS VAN ZAKEN

Medicatie en alles wat ermee te maken heeft, vraagt natuurlijk de nodige expertise die wij u kunnen aanbieden. Zo kunnen wij u meer leren over het correct gebruik van geneesmiddelen en over de voordelen van het farmaceutisch dossier.

Handig is dat wij zorgen voor de verhuur van hulpmiddelen en dat wij u meer leren over wondzorg, die essentieel is. Voor baby’s en mama’s hebben wij een ruim assortiment aan specifieke producten voorhanden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij bieden onze producten nu ook online aan via de webshop van onze apotheek. Hier kan u  geneesmiddelen vrij van voorschrift kopen , verzorgingsproducten en voedingssupplementen. De verzendingskost is gratis bij aankopen vanaf €30, anders betaalt u €5 voor levering binnen België. En u kan nu uw voorschrift doorsturen zodat wij de geneesmiddelen al klaar kunnen zetten. Voorschriftplichtige geneesmidddelen worden niet opgestuurd. Nog vragen voor Apotheek Humblet in Zoutleeuw? Neem dan zeker even contact met ons op.