Mobilityl en Mobilityl Max zijn voedingssupplementen van de Belgische firma Trenker.

MOBILITYL

  1. Samenstelling

Mobilityl bestaat al enkele jaren en bevat capsules met Curcuma Longa extract (geelwortel in het nederlands). Hierin zitten 3 verschillende cucuminoïden en de essentiële oliën uit kurkuma, en met deze combinatie wordt de opname verbeterd. Het is zo dat dit gepatenteerde Curcuma Longa-extract BCM-95® 7 keer beter wordt opgenomen door ons lichaam dan het gewone curcuma-extract.

  1. Vorm

Mobilityl is een capsule, dus een poeder met een omhulling. De capsule bestaat uit hypromellose.

  1. Dosis

Dosering 1 tot 2 capsules per dag.

Meer informatie vinden jullie in de Mobilityl pagina op onze webshop.

MOBILITYL MAX

  1. Samenstelling

Mobilityl Max kwam in 2020 in de handel. Dit bevat Curcuma extract. Een natuurlijk middel tegen gewrichtsklachten vinden, is niet zo evident, omdat je dikwijls moeilijkheden hebt om de actieve bestanddelen op te nemen. Door de technologie die Trenker toepast, worden de bestanddelen beter opgenomen. In het geval van Mobilityl zijn dit de liposomen die de opname verhogen.

Naast het curcuma-extract bevat het nog  in synergie hiermee, 4 andere bestanddelen:

Het extract uit de wortelstok van Kaempferia Galanga, een plant die tot de gember-familie behoort en in de traditionele chinese geneeskunde wordt gebruikt. 

Boswellia extract

Olie van zwarte peper (hier niet gebruikt om de opname te beïnvloeden, maar wel omwille van beta-caryofylleen, een substraat van de cannabinoïde-2-receptoren)

Vitamine C

  1. Vorm

Mobilityl Max is een tablet. Dat is samengeperst poeder.

  1. Dosis

Dosering 1 tablet per dag.

Meer info vinden jullie op de Mobilityl Max pagina op onze webshop.