Ik ben een fan van serums en crèmes, maar soms heb ik niet zoveel tijd en kom ik in de verleiding om een stap in mijn gezichtsverzorging over te slaan. Wat ik dan meteen moet bekopen, want eens je gewend bent om deze te gebruiken, mis je het dadelijk als je het serum overslaat bijvoorbeeld.

Dus, toen Eucerin met de Hyaluron Filler Serum en Nacht Peeling op de markt kwam dacht ik, dat is iets voor mij!

Nu probeer ik her product uit en ik ben het al een paar weken om de 3 dagen aan het gebruiken.

En ja, het betekent tijdwinst! Je hebt ook meteen 2 krachtige producten in 1 verpakking. En toch heb je het comfort van serum met crème erbovenop.

Het ziet er ook wel cool uit. Het serum en de crème zijn verpakt ik een doorzichtig flesje, waarin ze afzonderlijk in een afgesloten compartiment verpakt zijn. Druk je op de knop van dit hermetische systeem, dan komt er tegelijkertijd een dosis serum(doorzichtig) en crème (wit) uit. Je brengt dit aan op een gereinigd gelaat en in een mum van tijd is je nachtverzorging een feit. De geur is discreet maar aangenaam en het trekt snel in de huid.

Eucerin Hyaluron serum en peeling night is niet zomaar een nachtcréme. Het serum bevat hyaluronzuur. Dat heeft de eigenschap om veel water vast te houden, en hierdoor blijft de huid optimaal gehydrateert en zie je de rimpels minder. De peeling verfijnt de huid die er een boost door krijgt en een jeugdige stimulans.

Dit product zou ik niet elke avond gebruiken omwille van de peeling, maar wel een één tot twee keer per week. Een peeling verwijdert immers de dode huidcellen en dat heeft tot gevolg dat de huid eronder gestimuleerd wordt maar dus ook een beetje gevoelig is na de behandeling. Men raadt aan om voorzichtig te zijn in de zon tot een week na gebruik van het product, dat is logisch omwille van het peelend effect. Een lichte prikkeling kan je gewaar worden, maar dat is eigen aan een peeling. Als je dat voelt gebruik je hetmaar 1 keer per week.

Ik ben meteen fan van dit product en het heeft alvast een plaats verworven in mijn badkamerkastje!