Wachtdienst

WACHTDIENST OP ZONDAG 18/10/2020

U kan bij ons terecht tot 22 uur. Indien de deur gesloten is, gelieve aan te bellen aub. U kan ons ook telefonisch bereiken zodat u zeker bent dat uw product voorradig is of als er een magistrale bereiding opstaat, dan kan u die zonder lang te wachten afhalen!

Na 22 u kijkt u best op www.apotheek.be en na ingave van uw postcode ziet u daar wie voor uw regio van wacht is

HEBT U DRINGEND EEN GENEESMIDDEL NODIG BUITEN DE NORMALE OPENINGSUREN?

Dan kan u naar een wachtdienst apotheek in Zoutleeuw en omgeving gaan.

Hier kan u die vinden: www.apotheek.be.

Toch kan u soms voorkomen dat u moet zoeken naar de apotheek van wacht. Dit kunt u onder meer doen door een goede huisapotheek samen te stellen. Apotheek Humblet helpt u hier graag mee. Vraag het ons even!

APOTHEEK VAN WACHT

Heeft u toch geneesmiddelen nodig buiten de normale openingsuren van de apotheek? Dan kunt u terecht bij de apotheek van wacht. Let wel: een apotheek van wacht is geen dokter van wacht of spoeddienst. Daarom kan het soms zo zijn dat de apotheker u naar een huisarts of spoeddienst verwijst, net zoals dat soms tijdens de reguliere openingsuren gebeurt.

HOE VINDT U DE APOTHEEK VAN WACHT

Internet: www.apotheek.be

Sommige regionale bladen vermelden de plaatselijke wachtdienst.

WACHTHONORARIUM

Maakt u gebruik van de apotheek van wacht? Dan kan er u een wachthonorarium worden aangerekend wanneer u geen doktersvoorschrift heeft.

Dient u een wachthonorarium te betalen, dan staat dit duidelijk vermeld op de deur van de apotheek. Deze aangerekende wachttaks kunt u niet terugbetaald krijgen door uw mutualiteit!

IETS BESTELLEN VAN ONZE APOTHEEK

Kijk in onze webshop alvast welke geneesmiddelen zonder voorschrift en andere producten zoals verzorging, hygiëne, vitamines en voedingssupplementen wij in huis hebben.

Hebt u een voorschrift? Of een specifiek product dat u wil bestellen? Stuur een foto door via deze link, en wij leggen uw bestelling klaar voor u.

Voorschriftplichtige geneesmiddelen mogen wij momenteel nog niet opsturen. Maar u kan wel reserveren en in de apotheek komen afhalen.

Vindt u het product dat u nodig heeft niet? Dan kunt u nog steeds een bestelling plaatsen via ons contactformulier, welke u dan later kunt komen afhalen in onze apotheek in Zoutleeuw. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaarligt wanneer u die komt ophalen.

CONTACT OPNEMEN

Aarzel niet om Apotheek Humblet met eventuele vragen te contacteren over de wachtdiensten. Wij antwoorden u steeds zo snel mogelijk. Of spring eens binnen, wij houden ook van persoonlijk contact met de klant.