Curcudyn versus Curcudyn Forte

Curcudyn heeft er een nieuwe referentie bij namelijk de Curcudyn Forte. Wat is nu het verschil tussen Curcudyn en Curcudyn Forte?

  • Extra bestanddeel

Curcudyn bevat Kurkuma extract samen met Gember en een aantal andere nutriënten die als co-factor de werking van de hoofdbestanddelen ondersteunen, en wordt gebruikt om een gezonde gewrichtswerking te ondersteunen.
In de Curcudyn Forte heeft Metagenics daarenboven Boswellia extract gestopt, dat rijk is aan AKBA.

  • Hulpstoffen 

Ook belangrijk te vermelden is de fenegriek-matrix, die als vulmiddel dient in de Curcudyn Forte en die een rol speelt in de betere opname van de betreffende bestanddelen.
Want daar knelt het schoentje vaak bij het pure kurkuma extract, je mag er grote hoeveelheden van eten maar de opname is minimaal.
Bij Curcudyn zorgt het polysorbaat voor een betere opname van het vetoplosbare kurcuma-extract in een waterig milieu; bij Curcudyn Forte is het dan weer de Fenegriek-matrix technologie met lange ketens van glucomannaan die de opname van dit vet bestanddeel in waterig midden in de darm verbetert.

  • De prijs

In de praktijk moet je niet overschakelen van Curcudyn op de Curcudyn Forte als je tevreden bent. Want de Curcudyn Forte is meteen ook prijziger dan de Curcudyn.
Bij de opstart van een kuur kan je overwegen om te starten met Curcudyn Forte en later overgaan op Curcudyn om de prijs te drukken.

  •  Vegetariërs 

Curcudyn Forte is eveneens geschikt voor vegetariërs.

CURCUDYN CAPS 180 19387 METAGENICS

CURCUDYN CAPS 180 19387 METAGENICS

€ 33,00
€ 54,99
CURCUDYN FORTE CAPS 90 25635 METAGENICS

CURCUDYN FORTE CAPS 90 25635 METAGENICS

€ 34,80
€ 57,99