Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wij proberen steeds te zorgen voor de nodige acties en promoties. Al het laatste nieuws in Zoutleeuw en omgeving van Apotheek Humblet kunt u op deze pagina terugvinden. Kom hier zeker nu en dan eens langs.

 

Belangrijk nieuws: te weinig mensen die het echt nodig hebben laten zich vaccineren tegen griep!

Maar gelukkig is het nog niet te laat! Ook in de maand november is het nog mogelijk om u te laten vaccineren. Aarzel niet en maak een afspraak met uw huisarts, of vraag raad aan uw apotheker!

Apotheekactie: griep voorkomen

Kwetsbare mensen hebben er alle belang bij om geen griep te krijgen tijdens de winter. Bent u ouder dan 50, bent u zwanger, hebt u een verhoogd risico door een zwakke weerstand, suikerziekte, een longaandoening, of een andere zware aandoening, of bent u werkzaam in de varkensbedrijven? Laat u dan vaccineren. Preventie tegen griep is erg belangrijk en bij Apotheek Humblet proberen wij alle risico-patiënten aan te sporen om zich te laten vaccineren.

Apotheekactie: Longontsteking

Bent u ouder dan 65 of loopt u een verhoogd risico op luchtwegaandoeningen, kan u zich laten vaccineren tegen een pneumococcen-infectie. Dit is een groot probleem indien u onverwacht gehospitaliseerd wordt. Bij Apotheek Humblet proberen wij alle risico-patiënten aan te sporen om zich te laten vaccineren.

Algemene Actie Dementie: Sanimemorex

De Sanimemorex actie is een algemene campagne voor mensen die betrokken zijn of interesse hebben in de problematiek rond dementie. Neen, er bestaat helaas geen middel om dementie te genezen, maar er zijn wel degelijk enkele adviezen die kunnen helpen om zo lang mogelijk geestelijk gezond te blijven. Dat vindt u allemaal op de folder in de Sanimemorex doos in de apotheek. Of u kan naar deze website surfen...

Apotheekactie: cholesterol

In de apotheek willen we volop inzetten op de preventie van hart- en vaatziekten. Daarom bieden we u een cholesterol zelftest in de apotheek aan met het Callegari toestel voor bloedanalyse. Vraag ernaar in de apotheek. Lancering: gratis. Liefst nuchter naar de apotheek komen, of indien onmogelijk na slechts een hele lichte vetarme maaltijd (bijvoorbeeld geroosterd broodje).

Urinetest

Voor de apotheekactie Urinetest met de Callegari Urilab kunt u bij ons terecht. Breng een staal van bij voorkeur uw ochtendurine mee en het toestel doet de rest! Lanceringsprijs 2 euro in plaats van 4,50 euro.

Contacteer ons gerust

Heeft u nog bepaalde vragen over de acties en promoties en al het laatste nieuws van Apotheek Humblet in Zoutleeuw? Neem dan zeker contact met ons op.